Minden kategória
ENEN
Piacaink

Piacaink

A Jinhong Gas átfogó és átfogó gázellátási megoldást kínál.
Segítünk vállalkozása jobb növekedésében.

Piacvezető
Kiváló minőségű gázellátás

Akár a félvezetőiparban, akár a feldolgozóiparban, az orvosi vagy a környezetvédelmi iparban tevékenykedik cége, a Jinhong kiváló minőségű és versenyképes gázellátást tud Önnek biztosítani.

A Jinhong gas Kína legnagyobb magánjellegű gázszállítója, gazdag gyártósorokkal, professzionális csapatokkal és egyablakos csatornás ellátással, amely nemcsak vállalata versenyképességét biztosítja, hanem termelési hatékonyságát is javítja.

 • nem definiált
 • nem definiált
Piacvezető, kiváló minőségű gázellátás
 • Félvezető
  Félvezető

  Integrált áramkör/félvezető ügyfeleink számára különféle speciális gázokat kínálunk, amelyekre olyan műszaki folyamatokhoz van szükség, mint a diffúzió, litográfia, leválasztás, maratás, adalékolás, tisztítás stb.

 • LCD
  LCD

  A síkképernyős kijelzők technológiai fejlesztésével az ügyfeleknek több speciális gázra, valamint a kapcsolódó szakmai tudásra és tapasztalatra van szükségük, a JinHong Gas speciális gázanyagok széles választékát kínálja a lapos képernyős ügyfeleknek dopping, vékonyréteg-leválasztás, maratási és kamratisztítási folyamatok alkalmazásával. .

 • LED
  LED

  A LED-iparban a JinHong Gas évek óta speciális gázokat és kapcsolódó berendezéseket kínál. Büszkék vagyunk termékeink minőségére, megbízhatóságára és következetességére.

 • Napelem
  Napelem

  A fotovoltaikus iparban a JinHong speciális gáza alkalmazható a napelemek filmjére, polikristályos szilíciumra, szilícium-ingot szilíciumra és 3-5 vegyületre, beleértve a vékonyréteg-leválasztást, az üregtisztítást, a hordozógáz alkalmazását.

 • Gyártás
  Gyártás

  Az ipari gázokat az ipar "vérének" nevezik. Az ipari gázok általában nagy keresletűek, de nem igényelnek nagy tisztaságot. Nagy mennyiségű ipari gázra van szükség a kohászatban, az acéliparban, a kőolajiparban, a vegyiparban, a gépiparban, az elektronikában, az üvegiparban, a kerámiában, az építőanyagokban, az építőiparban, az élelmiszer-feldolgozásban, az orvostudományban és orvosi és egyéb iparágak,

 • orvosi
  orvosi

  Az orvosi gázok az orvosi eljárások során használt gázok. Főleg terápiára, érzéstelenítésre, orvosi berendezések és eszközök vezetésére használják. A leggyakrabban használt gázok: oxigén, nitrogén, dinitrogén-oxid, argon, hélium, szén-dioxid és sűrített levegő.

 • Élelmiszer
  Élelmiszer

  A gázt széles körben használják az élelmiszerekben. Csomagolását tekintve megakadályozhatja az élelmiszerek oxidatív minőségromlását, és a tartósításban is szerepet játszhat. Ráadásul a szén-dioxid, mint a szénsavas víz fő nyersanyaga, nagyon jól javíthatja az italok ízét, többek között ezért is vásárolnak sokan otthonra szénsavas vízgépet.

 • Környezeti
  Környezeti

  A fosszilis energia nagyarányú fejlesztése és hasznosítása által okozott környezetszennyezés és éghajlatváltozás súlyosbította az energiakérdésekkel kapcsolatos globális aggodalmakat, és az energiaátalakítás elkerülhetetlen tendenciává vált.

Forró kategóriák