Minden kategória
ENEN
K + F csapat

K+F központ

A kiváló fejlesztési eredmények profitálnak Jin Hong figyelméből és a tehetségekbe, valamint a K+F-be való befektetéséből.

Ismerje meg
Jinhong
laboratórium

Nálunk van az egyetlen olyan nemzeti vállalati technológiai központ és CNA-laboratórium a gáziparban, amely az elektronikus gáz kutatására és fejlesztésére összpontosít. Sokszor vállaltuk a Tudományos és Technológiai Minisztérium fáklyaprojektjét, sokszor részt vettünk a LED-es projektekben vagy részt vettünk a nemzeti szabványok elkészítésében, és sokszor elnyertük Jiangsu tartomány és Suzhou város tudományos és technológiai haladás díját.

R és D

Fektessen be sok K+F forrást minden évben, összpontosítson olyan fontos alkalmazási területekre, mint például az elektronikus félvezetők, és folyamatosan javítsa a speciális gáziparosítási platform teljesítménytranszformációs képességét a meglévő termék K+F szint megszilárdítása és javítása alapján. Ezek közül a különböző, egymástól függetlenül kifejlesztett és előállított elektronikus minőségű, ultranagy tisztaságú gázok minősége és technológiája, mint például az ultratiszta ammónia, a nagy tisztaságú hidrogén, a nagy tisztaságú dinitrogén-oxid, a nagy tisztaságú szén-dioxid, a szilán keverék, az oktafluor-ciklobután, nagy tisztaságú argon és nagy tisztaságú nitrogén, elérték a nemzetközi szabványokat, és széles körben használják a csúcskategóriás ipari gyártási területeken, mint például a LED, a fotovoltaikus napelemek, a folyadékkristályos panelek és a félvezető integrált áramkörök. Legyen sok jól ismert gázszállítója ügyfelek az elektronikus félvezetők területén Kínában.

Forró kategóriák