Minden kategória
ENEN
Rólunk

Rólunk
JinHong gáz Vállalat, KFT

Jinhong A Gas Co., Ltd. egy környezetvédelmi intenzív integrált gázszolgáltató, amely gáz kutatás-fejlesztésre, termelésre, értékesítésre és szervizre szakosodott. A cég több mint 20 éves kutatás és fejlesztés után komplett kategóriákkal, ésszerű elrendezéssel és megbízható elosztással olyan gázellátási és szervizhálózatot hozott létre, amely elektronikus félvezető, orvosi és egészségügyi, energiatakarékossági és környezetvédelmi, új anyagokat tud biztosítani vásárlóinak. , új energetikai, csúcsminőségű berendezésgyártó és egyéb iparágak több mint 100 gázfajtával három kategóriában: speciális gáz, ömlesztett gáz és földgáz. A társaság több tucat leányvállalatot alapított országszerte, és elindult a csoportos működés útján. A céget 2020-ban sikeresen bejegyezték a Tudományos és Innovációs Testületbe (Részvénykód: 688106).

Kollektív energia 6.8 millió ügyfelünk és páciensünk kiszolgálására

 • 2,400+
  Alkalmazottak 28 országban

  Nap mint nap elkötelezettek vagyunk ügyfeleink jobb kiszolgálása és kiszolgálása iránt

 • 350
  Kutató

  Nap mint nap elkötelezettek vagyunk ügyfeleink jobb kiszolgálása és kiszolgálása iránt

 • 100+
  K + F termékek

  A cég több mint 100 terméket fejlesztett ki, mint például elektronikus speciális földgáz,.......

 • 10,000+
  Szövetkezeti ügyfelek

  24 éves vállalati tapasztalat, együttműködve különböző országok vásárlóival

A cég K+F központtal, CNA-laboratóriummal és acélhenger-vizsgáló központtal rendelkezik, erős független K+F-képességgel és az ipar, az egyetem és a kutatási erőforrások kombinációs képességével. Ez egy átfogó megoldás, amely értéket teremt az ügyfelek számára.

A Jinhong Gas Co., Ltd. videomegjelenítése

A termékek folyamatos dúsításával, a gázellátási mód folyamatos innovációjával, az erős szállítási erővel és a magas színvonalú szolgáltatással a Jinhong felismeri az ár mögötti értéket az ügyfelek számára, és elnyerte az ügyfelek széles körű bizalmát.

Jinhong alapkoncepciója

A Jinhong értékek az alapja, a Jinhong rendszer pedig a magatartási kódex, az alkalmazottak értékeinek megerősítése, az alkalmazottak álmainak ösztönzése, az alkalmazottak, az ügyfelek elérése és a társadalomnak való visszaadás.

A vállalati kultúra működési rendszerének kialakításával a részleg minden tagja váljon a vállalati kultúra művelőjévé, hogy megvalósuljon "belül a dolgozói morál javítása, kívülről pedig a vállalati imázs alakítása".

Konkrét eredmények

Konkrét eredmények

A Jinhong 7n ultratiszta ammónia és nagy tisztaságú 5n5 nevetőgáz üzemei ​​fejlett berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek éves termelése több mint 12000 tonna, illetve 9000 tonna. A minőséget az elektronikai ipar vásárlói elismerték, és nagy piaci részesedést foglal el.

Forró kategóriák