Minden kategória
ENEN

TEOS

Tetraetil ortoszilikát

Az etil-szilikát (TEOS) a félvezető technológiás leválasztáshoz használt nyersanyagként használható alacsony nyomású kémiai gőzleválasztáshoz (LPCVD) a szilícium-dioxid felülete SiC lapkák lerakódásaiban, biztosítva az oxidréteg közeg sűrűségét és a SiC lapkák tapadási képességét, javítja a készülék teljesítményét és a hozamot, és elkerüli annak érdekében, hogy egy bizonyos vastagságú oxidréteget kapjon a hosszú távú magas hőmérsékletű oxidáció hiányosságaiból.

Vizsgálat
 • Áttekintés
 • Alkalmazás
 • FAQ
 • Vizsgálat
 • Kapcsolódó termékek
Tetraetil ortoszilikát
Tetraetil ortoszilikát
Tetraetil ortoszilikát
Tetraetil ortoszilikát
Tetraetil ortoszilikát
Tetraetil ortoszilikát
folyamat

A TEOS-t szilícium-tetraklorid és etanol észterezésével állítják elő normál hőmérsékleten és nyomáson.
Adszorpcióval, desztillációval és szűréssel készült TEOS. Jinhong stratégiai együttműködést kötött a nagy félvezetőgyártó cégekkel, és évente több mint 1,200 tonna elektronikus minőségű TEOS-t tud szállítani.

Termékek TEOS
CAS-szám 78-10-4
Tisztaság ≥ 99.9%
Alkalmazási területek
 • Félvezetők
  Félvezetők

  A TEOS felhasználható a szilícium-dioxid felületének alacsony nyomású kémiai gőzfázisú leválasztására (LPCVD) SiC lapkákban.

Gyakran Ismételt kérdés
 • K: Milyen specifikációt tud adni?

  Henger: 5 gallon Szelep: 1/4'VCR Tartalom: 17 kg

  Henger: 10 gallon Szelep: 1/4'VCR Tartalom: 34 kg

  Henger: 200L Szelep: 1/4'VCR Tartalom: 190kg

 • Milyen a TEOS tárolási állapota?

  A TEOS-t hűvös, száraz és jól szellőző raktárban kell tárolni. Tartsa távol tűztől és hőforrásoktól. A tárolási hőmérséklet nem haladhatja meg a 37°C-ot. A tartályt szorosan lezárva kell tartani. Az oxidálószerektől, savaktól és lúgoktól elkülönítve kell tárolni, és nem szabad keverni. Robbanásbiztos világítási és szellőzőberendezéseket alkalmaznak.

 • Mire használható a TEOS?

  A TEOS-t gyakran használják hő- és vegyszerálló bevonatok és szerves szilícium oldószerek készítésére. Szerves szintézisben is felhasználható, fejlett kristályok előállításának alapvető alapanyagai, optikai üvegkezelő szerek, kötőanyagok és szigetelőanyagok az elektronikai iparban.

Vizsgálat
Kapcsolódó termékek

Forró kategóriák